MEMÒRIES‎ > ‎CURS 13-14‎ > ‎

Comencen... LES FESTES DE LA LLUM

3 de febr. 2014, 0:52 publicada per Joan Ramon   [ actualitzat el 3 de febr. 2014, 0:53 ]
Amb l'arribada del mes de febrer arriben, com cada any, les festes de la llum. Els alumnes de Cicle Mitjà tindrem uns dies carregats d'activitats per gaudir tots plegats de les festes de l'escola començant pel dia de les famílies on els nens i nenes de 4t de primària van posar totes les seves ganes i il·lusió en la campanya de donació de sang. Estem a l'espera que el banc de sang ens faci arribar la xifra total(que va passar de les 100 donacions). Gràcies a totes els pares i mares per ajudar-nos en aquest projecte important pels vostres fills i per d'altres persones que rebran la sang!

El dilluns 3 de febrer tindrà lloc, cap a les 16:15 de la tarda, el PREGÓ DE LES FESTES DE LA LLUM protagonitzat pels alumnes de 2n de batxillerat. Quins balls i quines sorpreses ens portaran enguany ?
Segur que el pavelló serà ple a vessar i que tots gaudirem amb l'actuació dels grans de la casa que intentaran plasmar tots els anys passats a l'escola.

El dimarts 4 els alumnes de cicle mitjà tindran diverses activitats a fer al llarg del dia. Només arribar a l'escola anirem al pavelló a jugar a "balontir" entre classes. Per tal d'organitzar els equips hem decidit que cada classe anirà d'un color diferent.
 
 
Ja ho podeu veure ! 3r A i 4t A aniran de color vermell, 3r B i 4t B de color blau i 3r C i 4t C de color blanc. No us oblideu de portar la samarreta/suadera d'aquest color.
En acabat anirem a fora el pati a jugar al Mazequin i després del pati tot el cicle es reunirà a la capella de l'escola a fer una Pregària a la Mare de Déu de la LLum.
A la tarda, una bona pel·lícula serà la protagonista. Només ens faltaran les crispetes !
VISCA LES FESTES DE LA LLUM !

Comments