3r PRIMÀRIA‎ > ‎Plàstica 3r‎ > ‎

Per començar....

23 de set. 2014, 1:28 publicada per Judith Armengol   [ actualitzat el 26 de set. 2014, 7:05 per Joan Ramon ]
"... jo no en sé" , "a mi no em surt..." , "a mi mai em sortirà..!"....

Sovint sento comentaris així a la classe i la meva resposta sempre és la mateixa: TOTS SABEM FER-HO!!! NOMÉS CAL PROVAR-HO!!!...

Els nens i les nenes avui tenen nines que ho fan tot, cotxes que van sols, “pantalles” que supleixen la imaginació....i tot plegat passa factura!!!!

Estan molt acostumats a copiar, però poc a inventar!!! Inventar jocs, històries... no hi estan acostumats!!! Es per això que quan els hi demanem “fes el que vulguis!” “busca tu una solució”...sovint no saben ni per on començar!!!

EL CONTE DEL PUNT

És important treballar aquesta part...la creativitat, la imaginació...reforçar la seva autoestima i que se sentin valorats i animats davant l'esforç que suposen aquestes tasques.

He buscat algun conte, historieta... que em permetés fer-los veure el que els hi volia dir.... Us convido a rellegir-lo??? El conte que vaig trobar i descobrir va ser: El punt de Peter H. Reynolds (: La Laia diu que no sap dibuixar. Però la mestra no hi està gens d’acord: “fes el primer que et surti, a veure què passa”. I li demostra que tothom té una manera d’expressar-se, un PUNT de creativitat)